За Traffic Taxi

Traffic Taxi е нова транспортна компания, която предлага иновативни услуги и оптимални решения. Създадена във време на бързи промени и динамични търговски отношения, тя е фокусирана върху максималната удовлетвореност на нашите клиенти. Приоритетните стратегически цели на компанията са качество на най-високо ниво на предлаганите от нас услуги и реална грижа за околната среда. Ние предлагаме възможността да отделите време за важните моменти в живота като оставите всичко в нашите ръце.

Traffic Taxi разполага със собствен модерен диспечерски център, а процесът е организиран така, че да осигури удобно и безопасно пътуване на клиентите. Автомобилът може да бъде повикан по телефона или през интерактивно мобилно приложение, което няма аналог в България. Компанията е въвела изключително високи изисквания към хигиената в автомобилите и всяко отклонение от въведените изисквания се санкционира. Диспечерският център разполага с база данни за клиентите, които ползват „зелената услуга” и реагира в най-кратки срокове на всяко позвъняване.

Самите клиенти също са активна страна в услугата като могат да изберат шофьор от компанията или да дадат персонален рейтинг на водача, с когото са пътували , в мобилното приложение. Плащанията ще могат да бъдат извършване по най- удобния за клиента начин- в брой, чрез карта или по телефона.

Сигурността на пътниците е основна грижа на компанията и това е причината всички зелени лимузини да разполагат с възможност за видеоконтрол. Тази услуга е изключително полезна за родителите, които искат да наблюдават когато детето им се придвижва с такси в тяхно отсъствие.


Почасово наемане на автомобил със шофьор

Услугата е изключително подходяща за Услугата е подходяща за гости на града, които желаят да посетят избрани обекти и забележителности на територията на столична община, или за бизнес цели.


Доставки при заявка по телефон или през мобилното приложение

Пазаруването по поръчка пести време и средства. По нашите куриери може да си поръчате храна от любимия си ресторант, продукти от всеки магазин, хипермаркет или пазар, можем да ви достави лекарства и консумативи. Транспорт на туристи и групи до туристически обекти в цялата страна